Перестаріла жінка згвалтувала чоловіка, а потім ще й …

В Омську п’яне застілля трьох приятелів віком від 40 до 50 і жінки бальзаківського віку, яка в молодості заробляла на життя наданням інтим-послуг далекобійникам, закінчилося згвалтуванням одного з чоловіків.

Про це повідомляє Om1.ru з посиланням на слідчий відділ по Радянському округу СУ СКР по Омській області.

Як уточнює портал, інцидент стався на початку грудня 2017 року квартирі одного з будинків в Радянському окрузі. Чоловіки вирішили весело провести час і запросили розбавити чоловічу компанію знайому, яка свого часу працювала на Красноярському тракті.

Під час розпивання спиртного приятелі посварилися і двоє ополчилися на 43-річного чоловіка. З невідомих причин чоловіка побили, а потім і зовсім попросили подругу “донезмоги його опустити”.

В результаті протверезівши до ранку зловмисники самі викликали на поміч лікарів. Медики виявили у потерпілого тілесні ушкодження, які судмедекперти оцінили як тяжка шкода здоров’ю. Пацієнт, прийшовши в себе, розповів поліцейським, що його не тільки побили приятелі, а й згвалтувала запрошена ними подруга.

Поліція порушила кримінальну справу за фактом заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю чоловіки. Крім того, проводиться перевірка в рамках статті “Насильницькі дії сексуального характеру”. Якщо вина “повії на пенсії” буде доведена, їй загрожує до шести років в’язниці.

Читайте також  У Франківську затримали хакерів, які продавали росіянам таємну інформацію

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело