Пасажирка розгулювала аеропортом у бікіні й масці – “Коли опівдні у вас вечірка біля басейну…”

Пасажирка розгулювала аеропортом у бікіні й масці – “Коли опівдні у вас вечірка біля басейну…”

Напівгола пасажирка з’явилася в аеропорт в одному бікіні

У мережі стало вірусним відео, на якому невідома блондинка проходить через огляд в аеропорту тільки в бікіні і масці.

Видовище було відображено на вірусному відео в Instagram, розміщеному в акаунті “Humans of Spirit Airlines”, і набрало 10 тисяч переглядів менш ніж за день. В акаунті публікуються відеоролики, що висміюють авіапасажирів, і часто жартують про те, що ці випадки відбуваються на рейсах авіакомпанії Spirit Airlines, яка раніше відзначилася кількома скандалами з неправильно одягненими пасажирами.

“Коли опівдні у вас вечірка біля басейну, а о 16: 00 ви летите рейсом Spirit Airlines», – йдеться в підписі до відео.

На відео – Жінка в оливковому купальнику і з сумочкою, що йде через термінал аеропорту. Незважаючи на відсутність одягу, пасажирка була в захисній масці відповідно до правил Федерального управління цивільної авіації США.

Адміністрація транспортної безпеки минулого місяця оголосила, що штрафи в розмірі до 1500 доларів загрожують пасажирам, які порушать масочний режим.

Представник авіакомпанії Spirit Airlines заперечує їх причетність до події.

«У цьому акаунті часто помилково приписуються фотографії та відео Spirit Airlines. Відео могло бути знято в будь-який час і в будь-якому місці, і воно не має ідентифікуючих характеристик будь-якої авіакомпанії. Я перевірив, і у нас немає запису про це у файлі», – пояснив він.

Пасажирам авіакомпаній раніше відмовляли в посадці на рейси через порушення дрес-коду. Однією з моделей Playboy не дозволили пройти до воріт терміналу, тому що на ній був топ з глибоким вирізом і леопардовим принтом.

Читайте також  Меган Маркл вагітна, – ЗМІ

Неясно, чи змогла жінка, що розгулює по аеропорту в бікіні, сісти на рейс в такому вигляді.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело