Полякова розповіла відверто про секс з чоловіком на 17 році шлюбу

Співачка також розповіла про кризу у відносинах з коханим.

Популярна співачка Оля Полякова відверто розповіла про особисте життя.

Так, в новому YouTube-шоу Маші Єфросиніної “Дорослі дівчинки” зірки обговорили тему відносин в тривалому шлюбі. Зокрема, знаменитості розповіли про секс.

37-річна Полякова поділилася, що з роками пристрасть з чоловіком Вадимом згасла, а займатися любов’ю їй хотілося б хоча б два рази на тиждень.

“Боюся, що якщо я скажу чотири, чоловік запитає:” З ким ще два рази? “. Звичайно не чотири. Хотілося б два рази на тиждень. Ти знаєш, не так! Хотілося б хотіти два рази в тиждень. Тому що проблема довгого шлюбу не тільки в тому, що він мене не хоче, а в тому, що взагалі підняти цей комбайн заради цього одного колоска … у довгому шлюбі є тема ліні “, – зізналася співачка.

Також виконавиця поділилася, що зараз в їх з чоловіком відносинах криза. При цьому, вперше. Оля зізналася, що раніше вона весь час розмовляла з обранцем і вони були кращими друзями. На 17 році шлюбу артистка зрозуміла, що зараз їх “штормить”.

“І нас штормить тихо. Я теж усвідомлюю нудьгу. У якийсь момент ти розумієш, що ти вже дорослий, незалежний, діти підросли. Ти на це дивишся, і задаєшся питанням:” І все? Кінець? Так завжди буде? “. Природно, жінка незайнята йде і знаходить собі коханця, розваги, ще чогось. Жінка зайнята – десь сублімує”, – розповіла артистка.

Полякова також згадала, що раніше у неї з Вадимом було багато пристрасті і жорстких сварок.

“Пам’ятаю, тікала з машини в ліс, а він за мною. Дряпають один одному особи. Це було жахливо! Згадую це життя … Сьогодні цього немає. З одного боку я цього вже не хочу, але, напевно, це і підігріває пристрасть . Так, проходить пристрасть, регулярний секс, романтизм, потяг. Але ти живеш з людиною для комфорту, у вас спільні діти, спільні цілі, ви дружите. ти береш ці мінуси, якщо плюсів більше, ти прощаєш ці мінуси “, – поділилася вона .

Читайте також  “Як хвoроба змінює людину”: вaжко хвoрий Борис Моїсеєв спантеличив шанувальників зовнішнім виглядом(фото)

Зауважимо, співачка Оля Полякова і бізнесмен Вадим Буряковський одружилися менше ніж через рік після знайомства, коли зірка завагітніла Машею. У шлюбі у пари також народилася ще одна донька Аліса. Вадим старший від Олі на 15 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело