Чоловік «купив» Олю Цибульську на ніч

Вперше за всю свою кар’єру Оля Цибульська провела новорічну ніч з родиною. Напередодні Старого Нового Року найспівочіша ведуча розповіла, що її чоловік заздалегідь спланував все і, підмовивши близьких друзів сім’ї, потай замовив у Олі ведення новорічного корпоративу, передає Корупція.Стар

“Я звикла до того, що коли люди святкують – артист працює. Тому замовлення ведення Нового року не викликало ніяких питань. Єдине, що мене здивувало – реакція чоловіка. Він був дуже проти того, що ми не проведемо свято разом, навіть трохи посварилися -через це”, – ділиться спогадами Цибульська. – “І уявіть моє здивування, коли я входжу в зал, а до мене летить мій Нестор! А тато стоїть за ним. Це був дуже приємний сюрприз!”

Оля Цибульська також розповідає, що найдивовижнішим стало те, наскільки велика кількість людей знала про “змову”, і ніхто не проговорився. “У якийсь момент я розгубилася, не зрозуміла, що роблять чоловік і син у мене на роботі.

Потім помічаю подругу, ще одну, і розумію – тут всі мої близькі друзі. І все стало на свої місця” – додає Оля. “Вперше за багато років я була гостею на новорічному святі, але свій гонорар у чоловіка все-таки забрала, так би мовити “за помилковий виклик”.

Читайте також  Українець з червня не виходить на зв'язок. Дружина розшукує чоловіка у Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -