Два життя за 20 кг металу і кілька медалей: у Донецькій області пограбували і вбили чоловіка і жінку

Два життя за 20 кг металу і кілька медалей: у Донецькій області пограбували і вбили чоловіка і жінку

Четверо чоловіків напали на обійстя самотніх пенсіонерів, жорстоко вбили їх та зволоділи їхнім майном.

У Краматорську Донецької області правоохоронці розкрили резонансне подвійне вбивство. Спочатку знайшли вбивцю самотньої жінки, а згодом і дідуся.

Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Так, 23 липня в одному із будинків Краматорська виявили тіло вбитої 60-річної жінки. Її прив’язали до стільця, нещадно били молотком по голові, а після накинули петлю на шию та придушили. Життя жінки вартувало їй 7000 гривень та 20 кілограм металу.

Під час проведення розшукових дій правоохоронцям вдалося встановити, що до вбивства причетний працівник, якого жінка найняла до виконання робіт по господарству.

Він помітив, що вона веде замкнутий спосіб життя і скористався цим.

За результатами проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку розкрили ще одне вбивство.

“Поганець, діючи з аналогічних корисливих мотивів, разом з ще 3 спільниками – теж особами ромської національної меншини зазделегідь спланували та цинічно вбили дідуся. Спочатку вони вбили пса на подвір’ї, а після жертвою став і сам старенький, вбивши якого зловмисники підпалили будинок. Дідусеві ж його життя вартувало 1500 гривень, декілька медалей, продуктів харчування та кількох пляшок алкогольних напоїв”, – розповідають у Департаменті.

Підозрюваному у вбивстві загрожує довічне ув’язнення. Наразі тривають заходи, спрямовані на встановлення місцеперебування та притягнення до кримінальної відповідальності його спільників.

Читайте також  Чемпіона світу з пауерліфтингу вбилu у Росії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело