В Україні силовики закрили всі магазини B2B Jewelry: у компанії заявляють, що прикраси вилучили

Мережу магазинів B2B Jewelry по всій Україні закрили. У компанії заявляють, що приміщення та виробництво “спустошили і опломбували”. Діяльність компанії вже припиняли в 2020-му, тоді СБУ підрахувала, що від піраміди постраждали 600 тис. українців, вони віддали B2B Jewelry 250 млн доларів.

Роботу B2B Jewelry зупинили

Однак у 2021-му магазини знову відновили свою роботу. 25 липня, як заявляють самі представники сумнівної компанії, їх знову закрили. “Правоохоронні органи винесли всі прикраси з ювелірних салонів. Всі наші магазини, а також виробництво спустошили і опломбували. Силовики вилучили товари і документацію з магазинів. Керівництво компанії обов’язково прокоментує ситуацію, як тільки дочекається офіційно позиції від держорганів, які вирішили закрити проєкт”, – йдеться в заяві B2B Jewelry.

Інформацію про закриття магазинів також підтвердили співрозмовники видання Ліга в Нацполіції і СБУ. Як уже писав OBOZREVATEL, насправді ювелірний магазин перебуває на вершині цілої піраміди, а під нею реальний заробіток B2B – сертифікати на звичайних картонках, команди, які цілими днями шукають нових учасників. Отже, як це працює:

Перший етап – заманити жертву. Реклама в ЗМІ і ролики в соцмережах, захоплені відгуки нібито клієнтів, обіцянки сенсаційного заробітку;

Другий етап – залучити до схеми. Щоб купити ювелірний виріб, доведеться зареєструвати і стати учасником загальної системи. Кешбек обіцяють тільки учасникам схеми.

Третій етап – переконати, що на новому інструменті можна заробити, і змусити привести нових “клієнтів”, за кожного нібито дадуть додатковий бонус. “Кожен новий учасник від вашого імені підсилює ваш кешбек у вигляді бонусів з усіх покупок, зроблених за його участю. Вам буде нараховано бонус – відсоток від суми покупки, що дорівнює різниці ваших рангів. А також кожна покупка входить в ваш загальний обсяг продажів”, – йдеться на сайті B2B.

Читайте також  Київ повністю заблокують! Столицю закривають до 24 квітня. Блокпости на усіх в’їздах

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело