Батьки “виселили” 13-річну доньку на безлюдний острів: психолог порадив

Батьки “виселили” 13-річну доньку на безлюдний острів: психолог порадив

13-річна дівчинка опинилася на безлюдному острові, куди її висадили батьки

Батьки з Китаю вирішили відвезти 13-річну доньку на безлюдний острів, який розташовується в 2400 кілометрах від будинку.

Таким чином дорослі люди хотіли покарати дитину за непослух, і навчити виживати в екстремальних умовах. Про це повідомляє видання Global Times. За словами батька і матері, у дочки спостерігаються психологічні проблеми, тому в минулому році вона була змушена кинути школу. А зараз вона постійно знаходиться в чотирьох стінах, у своїй кімнаті, і не хоче виходити.

“Веселка після шторму”» Острів Паг, Хорватія Фото: Zrinka Balabanic / via WMO
Живуть батьки з дівчинкою в місті Ченду, провінція Сичуань. А відвезли дочку на безлюдний острів, розташований недалеко від міста Рушан, щоб “розкрити її потенціал” і дозволити їй навчитися виживати в екстремальних умовах.

Через два дні на безлюдному острові, дитина звернулася до рибалок за допомогою, бо більше не витримує обстановку, що склалася.

“Вони змусили мене жити на безлюдному острові. У мене є тільки вода і печиво в пакеті. Я не можу розпалити багаття”, – заявляє вона.

Через це рибалки звернулися до представників правоохоронних органів, а батьки спочатку не хотіли забирати дитину з острова, раніше проконсультувавшись з експертом з виживання. Тепер, на думку батька, школярка значно подорослішала після двох днів на острові, може розмовляти з незнайомцями, включаючи поліцейських і рибалок, тому, після наполягань копів, вони забрали її додому.

Читайте також  Тpaгедія під Кропивницьким: психолог пояснила ймовірні причини звipячого вчинку матері

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело