Копи били вагітних жінок ногами в живіт: стали відомі деталі побиття в метро (фото)

В однієї з постраждалих – загроза викидня.

Про це написала на Facebook адвокат Світлана Оснач.

“20 грудня, в День міліції, який зазвичай наші правоохоронці відзначають голосно, мою клієнтку і її родичок незаконно затримали на станції метрополітену, завели в кімнату, роздягли до трусів, погрожували зґвалтуванням. А потім, не домігшись взаємності, один з керівників карного розшуку Нацполіції в метрополітені, будучи п’яним, жорстко побив дівчат кийком, бив ногами в живіт вагітну зі словами, що він наведе порядок в метрополітені. І закон – це він. Після зазначеного інциденту дівчат викинули на вулицю, змусивши деяких з них написати розписку про відсутність претензій до них”, – йдеться в повідомленні.

Відомі дві версії події. За однією з них, п’яні поліцейські після застілля вирішили розважитися сексом. Біля станції метро “Політехнічний інститут” вони знайшли чотирьох дівчат, завели їх до службового приміщення в будівлі метрополітену і там намагалися силою схилити до інтиму. Після того, як отримали відмову, жорстоко побили жінок і викинули їх на вулицю.

За іншою версією, поліція за заявою пасажирів метро затримала чотирьох циганок, нібито які обкрадали громадян. Опитавши їх і не встановивши причетності до крадіжок, жінок відпустили. А побили їх вже пізніше – чоловіки.

Зазначається, що дві жінки були вагітними. В однієї з них після побиття – загроза викидня.

Яка з двох версій подій правдива, з’ясовують правоохоронці. За фактом побиття жінок ведеться службове розслідування.

Сліди від побиття на тілах потерпілих.

Як писав “Вголос”, 21 грудня стало відомо про побиття жінок правоохоронцями у київському метрополітені.

Читайте також  “Жорстоко побила і вирізала дитину”: 13-річна дівчинка розправилась з вагітною сестрою. Про злочин не шкодує

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -