У Чернігівській області 12-річна дівчинка завагітніла від сусіда, йому загрожує в’язниця. Відео

У селі Дроздівка Чернігівської області 12-річна семикласниця завагітніла від свого сусіда, якому 17 років. Батько дитини Сергій заявив, що про кримінальне покарання за секс із малолітньою (який, незалежно від згоди, вважається зґвалтуванням) не знав.

Школярка Наталя розповіла журналістам, що спершу хотіла робити аборт, але лікар попередив, що це може негативно позначитися на здоров’ї. Крім того, вона зателефонувала своєму обранцеві. “Він мені “дав тєвєлєй”, і мені не захотілося ніякого аборту”, – розповіла дівчинка журналістам “Суспільного” (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

12-річна вже на шостому місяці. Разом зі своїм 17-річним хлопцем вона переїхала в інше село й живе з обранцем в одному будинку. Пара планує розписатися, а також сподівається отримати житло від соціальних служб.

Відомо, що майбутня мама-підліток із багатодітної сім’ї. Мама школярки прокоментувала те, що трапилося, сказавши, що знала про стосунки і намагалася перешкодити, але дочка пригрозила, що “щось собі зробить”.

Лікарка дівчинки розповіла, що та стала на облік і відвідує прийоми. На УЗД вона вперше прийшла, коли плоду було 10,5 тижнів. Вагітність протікає без ускладнень.

Обранець Наталії Сергій зі свого боку зізнався, що мріяв стати батьком у 20, але стане у 18 років.

Він також розповів, що все сталося, коли батьки дівчинки пішли обігрівати будинок, а діти залишилися одні. Потім Сергій, як сказав він, злякався, що його посадять, а про протиправність своїх дій він нібито не знав.

Читайте також  У Вінниці в пожежі загинула 21-річна Анастасія Ріщук: дівчина опинилася у вогняній пастці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело