Самі винні чого не дивилися за своєю дитиною: В Одесі дельфін вкусив хлопчика, дитину екстрено ушпиталили (Відео)

У неділю, 6 червня, в одеському дельфінарії “Немо” дельфін вкусив хлопчика за руку під час контактної програми, яка проходить після виступу морських тварин. В результаті дитину відвезли до лікарні, де лікарі наклали шви.

Як повідомляє канал “Одеса Інфо” в Telegram, ймовірно дельфін подумав, що йому простягають рибу.

На відео, яке оприлюднила мама хлопчика видно, як тварина схопила маленького відвідувача за руку.

жінки, керівництво дельфінарію не попросило вибачення за цей випадок і зазначило, що у цьому винні самі батьки, які не догледіли дитину.

У коментарі ТСН.ua керівництво дельфінарію попросило вибачення у матері потерпілого хлопчика і зазначило, що невдовзі сконтактується з нею, аби врегулювати інцидент.

“Насправді ми дуже винні, це упущення нашого персоналу. Ми не повинні були допустити цієї ситуації, що дитина дразнила дельфіна. Дельфін таким чином орієнтований на годування, коли в тренера бере рибу. У цей момент наш персона кудись відійшов, а мама знімала хлопчика. Тварина миролюбива і хороша, але це звичайні рефлекси під час годування, вони існують у кожної тварини. Дитина не винна, бо не розуміла, що відбувається. Питання вже до матері, яка, мабуть, також не розуміла і не давала собі звіту, що вона робила. І, звісно, найголовніше питання до нашого персоналу, який не попередив цього. Я від лиця нашого колективу просимо вибачення в матері. Думаю, у найближчий час з нею сконтактуємось і це питання згладимо і врегулюємо”, – розповів нам власник дельфінарію “Немо” Андрій Кісловський.

За його словами, персонал під час виступу озвучує правила поведінки у дельфінарії.

“Ми постійно просимо не доторкатись до тварин, не гладити, не підходити до бардюру. Під час кожного виступу ми про це говоримо, але бувають неуважні люди, які нехтують правилами. І звичайно, наш персонал, не може за кожним встежити, бо у цей момент було багато людей”, – прокоментував подію Андрій Кісловський.

Читайте також  “Проводиться рятувальна операція”: Судно з 14 українцями на борту зазнало аварії біля берегів Греції

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело