“Холостяк 11”: як склалися стосунки Заливака і Богдан після проєкту

Головний герой проєкту “Холостяк 11” Михайло Заливако і переможниця шоу Анна Богдан повідомили, що вони все-таки залишилися разом. Так, пара з’їхалася через тиждень після закінчення реаліті.

Про це OBOZREVATEL стало відомо на фінальному пост-шоу “Холостяк. Життя після проєкту”. Як розповіла Богдан, після фіналу її дуже сильно переповнювали емоції і вона до кінця не вірила, що чоловік обрав її (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

“Я не могла повірити, що ми з Мішею зможемо влаштувати наші стосунки поза проєктом. Після закінчення шоу ми поїхали в ресторан на березі моря, де провели час уже без камер”, – зізналася Анна

Як виявилося, після прильоту до Києва Заливако і Богдан почали шукати квартиру і через тиждень стали жити разом. Парі було складно ховатися ці місяці від публічності, але все ж їм вдалося переховуватися вдома. Також вони відпочили вже в декількох країнах.

На сьогодні пара дуже щаслива і закохана одне в одного.

“Я хочу Миші подякувати за всі емоції, які він мені подарував, і те, що він продовжує дарувати мені ці емоції. Я себе з Мішею відчуваю щасливою”, – додала дівчина.

 

Читайте також  Що чоловіки не прощають у стосунках з жінками

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело