“Подруга” продала квартиру 84-річної лікарки, поки та боролася з COVID-19 у лікарні

У місті Рівне сталася шокуюча подія. 84-річну Тамару Володимирівну, яка 38 років віддано служила людям працюючи педіатром цинічно ошукали. Справою вже займаються юристи.

Про це повідомив рівнянин і пастор Олег Бешта.

«У нас в Рівному є поважна людина, лікар, яка 38 років допомагала і служила людям. Вона довгий час працювала у поліклініці СБУ. Це Радієнко Тамара Володимирівна. Сьогодні їй 84 роки, вона вдова. Сталося так, що вона захворіла на коронавірус, була у дуже тяжкому стані, тому дала по своїй довірі документи на квартиру найкращій подрузі, з якою разом товаришувала 50 років. Поки вона була в лікарні, квартиру продали. Зараз погрожують виселенням на вулицю, при цьому не дали ні копійки грошей» – зазначає Олег Бешта.

Юристка Ліана Диновська, до якої звернулася п. Тамара, розповіла:

«1.05.2021 року відбувся прийом громадян волонтерами Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області, ГО «Ангели Життя».

Звернулася літня жіночка, яка до 81 року працювала педіатром, зараз їй 84 роки. Згідно документів:

– 22.03.2021 року підписала (зі слів бабусі- не підписувала) нотаріальну довіреність на продаж двокімнатної квартири, уповноваживши вчиняти відповідні дії невістку сусідки.

– 23.03.2021 року о 11 год. ранку бабусю госпіталізували з КОВІД до лікарні з температурою 38.4

– 23.03.2021 року оформлено договір купівлі- продажу вказаної квартири з зобов’язанням виселитися з нерухомого майна і вивезти речі до 24.03.2021 року.

Бабуся перебувала у стані середньої тяжкості на стаціонарному лікуванні. Дякуючи Богу, бабуся вижила.

Цій чудовій жіночці 84 роки, вона ходить пішки великі відстані, жартує, радіє всьому- її життя окрема історія».

Як пише “Рівне вечірнє” у справі також фігурує прізвище Вікторії Кучиної, яка працює в агентстві нерухомості «Домовик». Рівняни в коментарях повідомляють, що зараз квартира бабусі оформлена саме на неї.

Читайте також  У Києві ґвалтівник проник через вікно в квартиру і поглумився з жінки

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело