Що таке Поп-іт і Сімпл-Дімпл, або Що нині в тренді у дітей (ФОТО/ВІДЕО)

Що таке Поп-іт і Сімпл-Дімпл, або Що нині в тренді у дітей (ФОТО/ВІДЕО)

І про сквіші згадаємо, хоча це не нова фішка

Діти й молодь зараз у руках носять якісь дивні різноколірні касети. Це весь час показують у блогах та Тік-Тоці. Це нагадує лотки для якихось дрібних яєць.

Але направду це нові антистрес-іграшки – поп-іт і сімпл-дімпл.

Поп-іт – силіконові касети з комірками, які при натисканні видають звук, наче лопає бульбашка. Майже як бульбашки на пакувальній плівці. Але на відміну від неї, їх можна лопати скільки завгодно разів.

Сімпл-дімпл – це майже такий же поп-іт, але менший за розміром. На відміну від першого, бульбашок тут набагато менше і вони можуть бути різного розміру.

Сквіші – це теж іграшка-антистрес, на відміну від попередніх вона у продажу ще з 2017 року. Сквіші приємні на дотик, вони бувають у формі фруктів, тортиків, тварин, вигаданих персонажів і так далі. Після натискання або стискання у руках сквіші відразу ж повертають початкову форму.

Для справедливості зазначимо що й поп-іт, і сімпл-дімпл направду почали виробляти кілька років тому, але заговорили про них тільки у квітні цього року.

Завдяки Тік-Току іграшки одномоментно стали популярними.

Ціни на них різні, від 100 до 200 гривень. Дешевше можна замовити в Інтернеті, але доведеться чекати. Є ризик, що мода мине швидше, ніж дійте посилка з Китаю.

Нині діти навіть влаштовують квести у місті, аби знайти точки продажу найяскравіших чи більш чудернацьких поп-ітів.

Наразі молодь влаштовує челенджі з обміну іграшками, або можливістю її виграти.

Читайте також  Рослини загинуть: людству прогнозують глобальний голод

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело