Степанову в Раді вручили похоронний букет: відео

Сьогодні, 16 квітня, в парламенті міністру охорони здоров’я Максиму Степанову вручили дві гвоздики, які принесли з похорону чоловіка, який помер від коронавірусу. Квіти передала народний депутат від “Голосу” Ольга Стефанишина.

Відео інциденту Стефанишина опублікувала в Facebook.

Вона зазначила, що сьогодні на одному з київських кладовищ ховали чоловіка, який помер від ковіда – близької людини її подруги.

“Помер, бо для нього не вистачило вакцини. Сімейний лікар відправив його почекати своєї черги, тому що йому тільки 68 років. Хоча людина мала діабет. Поки чекав, його скосив ковід. За кілька днів чоловік, повний сил і енергії, вже задихався в реанімації. За його життя лікарі боролися кілька тижнів”, – написала нардеп.

Вручаючи квіти Стефанишина сказала: “У нас майже немає в країні вакцин, тому що ви (Степанов) їх не поставили. Через кілька днів він захворів і помер, тому що ви не здатні забезпечити Україну вакцинами. Пан Степанов, це вам – похоронні квіти, які родичі померлого просили передати”.

На це міністр заявив, що нардеп маніпулює смертю людей.

“Коли наступного разу будете маніпулювати смертями людей, згадайте, що ви особисто зробили для того, щоб цих смертей не було. Не потрібно маніпулювати смертями людей”, – сказав Степанов.

Читайте також  Обов'язкові касові апарати для "ФОПів" задумали скасувати: що пропонують в Раді

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело