Як досягти оргазму з партнером: 4 корисних поради

Як досягти оргазму з партнером: 4 корисних поради

Деякі жінки, які ніколи не відчували піку насолоди, комплексують через цей факт, соромляться зізнатися партнерові та (що ще гірще) складають руки на шляху досягнення задоволення.

Саме тому сексуальне просвітлення таке важливе у наш час. Жінки мають розуміти, що неможливого на шляху максимального інтимного задоволення, майже немає і більшість бар’єрів у голові.

В інтернеті є багато інформації про різні методики та інтимні практики, є корисні книги та блоги, які ведуть досвідчені сексологи-практики. Це просто бездонне джерело порад, як досягти оргазму самотужки чи з партнером. Та зосереджуючись на механічних рухах, дівчата забувають про інший бік оргазму — психологічний. А без правильного настрою його і вдень зі свічкою не знайдеш.

Заручившись підтримкою спеціалістів з компанії Durex, ми надамо кілька корисних порад на шляху досягнення найзаповітнішого “великого О”.

Користуйтеся товарами для дорослих

Мова йде про інтимні іграшки, які додатково стимулюють окремі ділянки тіла. Є навіть парні гаджети. Їх можна відшукати в інтим-шопах.

Ще один надійний помічник у досягненні неймовірних відчуттів — змазка, яку використовують для зволоження інтимних зон. Як зазначають експерти Durex, інтимний гель-змазка Дюрекс робить “ті самі” моменти більш природними, хвилюючими, забезпечує яскраві відчуття та комфорт. Ще і сумісний з латексними презервативами.

Не перетворюйте інтим на перегони

Це парна задача. Не потрібно ставити досягнення кульмінації за самоціль. Жінці добре? Це вже добре! Коли партнер підганяє та наголошує на тому, що немає розрядки, такі умови не найкращі для продовження інтиму. Просто віддайтеся почуттям, відчуттям та емоціям, і “Він” може завітати несподівано.

Подбайте про безпеку

Страх завагітніти, думки про інфекції, які, можливо, має партнер, не можуть йти одним рядком з оргазмом. Потрібно відкинути зайві перестороги на підготовчому етапі та використовувати презервативи під час статевого акту. Це надійний бар’єрний контрацептив, користування яким дозволить розслабитися і насолоджуватися процесом.

Читайте також  Як покращити стосунки за 60 секунд

Не нехтуйте поцілунками

Багато пар допускають одну й ту саму помилку — забувають цілуватися у процесі. А це обов’язкова частина дієвої прелюдії. Доведено, що пристрасний поцілунок підвищує кількість гормону щастя та пригнічує вироблення гормону стресу.

“І перш ніж перейти до зони нижче пояса, не забудьте про довгі, пристрасні поцілунки”, — радить сексолог Алікс Фокс у статті на durex.ua.

Буває так, що досягти максимального задоволення з партнером не виходить з першого разу. І що, можливо, працювало з колишньою партнеркою, у цих стосунках не має відклику, бо кожна леді чуттєва по-своєму.

Але наші експерті поради точно стануть кроком уперед на зустріч заповітному оргазму.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело