У жінки вирвали з рук сумку з 1,3 млн грн – вона їхала купляти квартиру

У Печерському районі столиці у жінки вирвали з рук сумку з 1,3 мільйонами гривень. Подія трапилася 29 березня ввечері, близько 17:00, на вулиці Московській, поруч з місцевим управлінням поліції, інформуєСтрана.ua, посилаючись на власні джерела в МВС.

Киянка сиділа в автомобілі Volkswagen Toureg, чекала повернення чоловіка. В цей час до неї підійшов якийсь чоловік. Постукав у вікно, привертаючи її увагу. Потерпіла не хотіла відкривати двері і тільки приспустила скло. Незнайомець заявив, що вона своїм джипом подряпала його автомобіль. Жінка клюнула на цю хитрість і необачно відкрила двері своєї машини, щоб показати, що незнайомець помиляється. Це і потрібно було грабіжникові – він моментально вирвав у неї з рук сумку з 1,3 мільйонами гривень, після чого втік.

Потерпіла кинулася за ним, почала кликати на допомогу перехожих, але чоловік сів в автомобіль (марку і номер вона не запам’ятала), і рвонув убік бульвару Лесі Українки.

Пізніше з’ясувалося, що вкрадені гроші потерпіла разом з чоловіком збиралися в той день витратити на покупку квартири і спеціально поміняли долари на гривні. З огляду на те, що грабіжник точно знав про гроші, велика ймовірність наведення з боку працівників приватного пункту обміну валют.

Зараз поліція перевіряє камери спостереження і допитує свідків. Заведено кримінальну справу за статтею 186 КК України (Грабіж).

Читайте також  Верховну Раду чекає ребрендинг до річниці Незалежності України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -