У стоматологині з Рівного, підозрюваної в побитті дітей, немає ліцензії на роботу

За даними Міністерства охорони здоров’я України, у стоматологині з Рівного Інни Кравчук, яку підозрюють у побитті дітей на прийомах, немає ліцензії на роботу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила народна депутатка, медикиня-доброволиця, засновниця медичного батальйону “Госпітальєри” Яна Зінкевич. Цю інформацію вона отримала від Міністерства охорони здоров’я у відповідь на свій депутатський запит.

“За даними Ліцензійного реєстру МОЗ України у фізичної особи-підприємця Кравчук І.А. відсутній дозвіл на провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю дитяча стоматологія”, – сказано в документі.

МОЗ подав запит до Державної регуляторної служби на дозвіл провести позапланову перевірку роботи лікарки та фактів порушень з її боку.

“Чому людина без необхідного дозволу змогла влаштуватись лікарем у дитячу стоматологію? Винні у цій халатності повинні понести відповідальність.”, – написала Зінкевич.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, стоматологиня з Рівного Інна Кравчук, яку звинуватили в побитті дітей на прийомах, продовжує працювати в приватній клініці “Only kids”.

Читайте також  Дві зміни та заняття на вулиці: як готуються школи до нового навчального року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело