“Я не приховую, що дебіл”: Міністр економіки відповів на образу Коломойського. Скандал вичерпано

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов відреагував на різкі слова на його адресу від олігарха і екс-глави Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломоского, який назвав його «дебілом».

Під час брифінгу 22 жовтня Милованов визнав ці звинувачення.

Нагадаємо, що Коломойський назвав Милованова «дебілом» через його заяви про те, що пісня «95 Кварталу» і хору «Верьовки» про спалений будинок екс-глави НБУ Валерія Гонтаревої може негативно вплинути на зарубіжних інвесторів.

“Я цього не приховую, що я дебіл (сміється). Я жартую. Так що тут головне не це, а результати. Моє бачення – скандал вичерпано, тому що висловилися всі “, – заявив він.

Милованов підкреслив, що важливим є те, що всередині суспільства є дискусія. На уточнююче питання про те, чи не ображається Милованов, він відповів так:

“У моїй позиції – це не може бути питання персоналій. Це не можна переводити на персоналії. У кожного своя позиція, на скільки ця ситуація впливає. Всі люди – хороші. Обставини різні. Так думають економісти “.

Нагадаємо, що номер про підпал будинку екс-глави Нацбанку Валерія Гонтаревої прокоментувала студія «Квартал 95».

Відзначається, що в студії заявили, що «Квартал» – «це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть якщо це не подобається деяким політикам. Саме політики, їх дії і наслідок їх дій, які відчувають мільйони українців, дають нам привід для сатири ».

Також додали, що за участь у виступі вони вдячні хору імені Верьовки, а також висловили жаль, «що заслужений колектив незаслужено піддається інформаційній атаці».

Читайте також  OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -