Український завод випустив пиво “Московське” із символікою Росії. Фото

Український пивоварний завод випустив пиво під назвою “Московське” із зображенням на етикетці прапору країни-агресора Росії і Кремля.

На цей факт звернув увагу офіцер Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан, опублікувавши в своєму Telegram-каналі фото (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

На етикетці пляшки з алкогольним напоєм вказано, що виготовляють живе, світле й фільтроване пиво на підконтрольній Україні території. І вся інформація на ній написана українською мовою.

Зокрема, виробником “Московського” значиться ТОВ “ПІНТА-Кремінський пивоварний завод” за адресою вул. Промислова, буд. 33-Б у місті Кремінна на Луганщині.

Невідомо, відколи саме завод став виробляти такий продукт, але у відкритих джерелах повідомляється, що загалом він випускає два сорти темного та 5 сортів світлого пива, серед яких і те, оформлення якого привернуло увагу офіцера ЗСУ.

“Тут справа не так у назві пива “Московське”, а більше в триколорі російських окупантів та Кремля на етикетці. Тих, хто вже 7 років намагається всіма силами знищити Україну. Без слів…” – прокоментував Штефан.

Читайте також  Жахлива ДТП: У Сумах розбилися двоє 19-річних хлопців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело