Кондратюк – про “Лігу сміху” в Росії: вести бізнес з росіянами – це збочення

Співпраця з Росією в будь-яких сферах має бути заборонена на рівні держави.

Таку думку для “Телеграфа” висловив український шоумен і продюсер Ігор Кондратюк, коментуючи продаж прав “Ліги сміху” і трансляції “Дизель шоу” на російському ТБ.

“Як я вже неодноразово писав, ставлюся до будь-яких контактів з країною-агресором – Російською Федерацією – різко негативно. І не важливо, про яку сферу мова: теле-, шоу-, кінобізнес – виключення не роблю. В черговий раз повторю: контакти з російською Федерацією повинні бути заборонені нашою державою”, – зазначив він.

Кондратюк нагадав, що Росія окупувала Крим і почала на Донбасі війну, жертвами якої стали близько 14 тисяч українців.

“Ця країна (Росія – Ред.) веде брехливу підбурювальну антиукраїнську пропаганду проти всього українського! Адже ми хочемо існувати як держава, а не мріємо про статус малоросійської губернії РФ?” – підкреслив він.

На думку Кондратюка особисті контакти людини з країною-агресором йому здаються збоченням.

“Моральним, інтелектуальним, яким хочете… Контактувати і вести бізнес з російськими зараз – це як їсти, вибачте, лайно ложками. Зрозуміло, що в Україні є ціла проросійська партія – ОПЗЖ. Вона без такого “десерту” і дня не може прожити. Але коли таке свідомо роблять нормальні громадяни – для мене незбагненно. Риба гниє з голови. Такий стан справ свідчить, в першу чергу, про великий безлад у головах українських керівників і їх банальної дурості і невихованості”, – пояснив телеведучий.

З його слів, ставлення до Росії може змінитися після деокупацію Криму і виведення російських військ з Донбасу.

Читайте також  Ніцой, яка обізвала Довбика "московитом", похвалилася обіцянкою збірної говорити українською. Відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело