Таро-прогноз на тиждень з 11 по 17 січня 2021 року

Таро-прогноз на тиждень з 11 по 17 січня 2021 року

Провести тиждень успішно і без промахів допоможе не лише обережність.

Для того, щоб 2021 рік став успішним, важливо дотримуватися планів і не поспішати. Сучасні підказки старших арканів допоможуть заздалегідь дізнатися про те, що станеться на прийдешньому тижні, і вберегтися від промахів, інформує Ukr.Media.

Розклади карт Таро дозволяють передбачити майбутнє, спритно ухилятися від ударів долі та вибирати ті напрямки, що ведуть до щасливого життя. Експерти рекомендують не поспішати, аналізуючи розклади, щоб зрозуміти попередження вірно і не упустити щасливі можливості, даровані долею.

Овен

Овнам карта “Колісниця” обіцяє прекрасний початок тижня, який потрібно провести активно. Аркан символізує прорив, коли проблеми залишаються за спиною і вдається залучити в життя позитивні зміни.

По карті “Закохані” Овнам належить визначитися з подальшим напрямком, вибрати шлях, який призведе до щастя як в особистому житті, так і в діловому середовищі. Змінити ситуацію після цього не вийде, тому поспішати з рішенням не варто.

Аркан “Зірка” означає приплив творчих сил і натхнення. На вихідних Овни зможуть зайнятися втіленням в життя нових ідей, не побоюючись промахів. Оптимізм і жага діяльності не дадуть зупинитися на середині шляху.

Тельці

Тельцям по карті “Сила” варто почати тиждень з думки про те, що будь-яка мета досяжна. Аркан обіцяє успіх і щастя, і Тельці можуть сміливо йти вперед, не боячись розчаруватися. Активність і сила волі допоможуть досягти бажаного в короткий термін.

Карта “Повішений” вказує на швидкі зміни. За нею Тельці можуть опинитися в ситуації, коли потрібно зібратися з силами, відмовитися від застарілих ідей і планів, щоб почати щось нове.

Аркан “Колісниця” означає подолані перешкоди. Тельці до вихідних днів зможуть визначитися з цілями і йти до них, попутно усуваючи перешкоди на шляху до щасливого життя.

Близнюки

Карта “Імператор” означає силу волі і логічність вчинків. Близнюкам з цього Аркану на початку тижня важливо визначитися з вибором напрямку, щоб пустити всі сили на вирішення першорядних завдань.

Читайте також  Як саме година нарoдження впливає на всю подальшу долю людини

Аркан “Смерть” в розкладі передбачає, що Близнюкам належить звільнитися від обмежень і поставити крапку в справах, що зжили себе. Аркан обіцяє зміни на краще, якщо не противитися тому, що відбувається в житті.

Карта “Помірність” говорить про процвітання і гармонію. З цього приводу Близнюкам важливо відмовитися від поспіху, щоб не упустити щасливих знаків долі. Вони допоможуть прийти до поставленої мети без праці.

Рак

Аркан “Маг” обіцяє Ракам відмінний початок тижня. По цій карті Раки зможуть успішно завершити розпочаті справи, а також взятися за щось нове. Енергії буде достатньо, і її важливо направляти в русло розв’язання найважливіших питань.

По карті “Дурень” Раки мають бути готові до несподіваного повороту подій. Карта описує ситуацію, коли важливо налаштуватися на позитив і не противитися змінам, помічаючи деталі. Увага до дрібниць не дасть помилитися.

Карта “Сила” говорить про здатність справлятися із завданнями і долати труднощі, не намагаючись їх обійти. Ракам з цього Аркану важливо направляти емоційну енергію в позитивне русло, щоб подолати перешкоди на шляху до щастя.

Лев

Аркан “Мир” обіцяє Левам відмінний початок тижня. По цій карті вийде знайти свій шлях, вирішити розбіжності і досягти поставленої мети. Леви мають бути готові до нових знайомств з корисними людьми.

“Місяць” в розкладі — карта, що попереджає Левів про небезпеку. З цього Аркану в середині тижня є ймовірність зіткнутися з проблемами, найчастіше надуманими. Левам важливо слідувати доводам розуму, щоб не потрапити в пастку.

Аркан “Відлюдник” говорить про мудрість і обережність. По ньому Леви зможуть взяти паузу, залишитися наодинці зі своїми думками і розібратися з нагальними питаннями без поспіху і нав’язаної з боку думки.

Діва

Карта “Зірка” обіцяє Дівам період, коли неприємності залишаються позаду і Діви можуть спокійно займатися наміченими справами, прекрасно уявляючи перспективу. Аркан обіцяє шлях без труднощів, якщо не відмовлятися від втілення задуманого в життя.

Читайте також  Що потрібно пoкiйним близьким і рідним? Священнослужитель розповів, як правильно шанувати мepтвих

“Сонце” в розкладі — позитивна карта, за якою Діви зможуть поліпшити матеріальне становище, отримати нагороду за труди та насолодитися тріумфом, дозволивши собі відпочити перед новими перемогами.

Карта “Смерть” вказує Дівам на неможливість дій. З цього Аркану важливо залишити в минулому все те, що застаріло, щоб не стояти на місці. Розвиток можливий лише при русі вперед, а значить, настала пора поставити крапку і почати новий період життя.

Терези

Аркан “Диявол” вказує на ситуацію, коли Терези можуть потрапити в пастку через власну недбалість. Потурання миттєвим примхам може привести до проблем як з грошима, так і в спілкуванні.

Аркан “Колісниця” символізує рішучий ривок вперед, коли Терези зможуть прийти до поставленої мети, якщо не будуть зволікати та сумніватися у своїх силах.

По карті “Відлюдник” Терезам найкраще залишитися наодинці з собою, взяти паузу, щоб оцінити те, що відбувається і знайти краще рішення. Далеко від повсякденної суєти буде простіше визначити справжні потреби і цілі.

Скорпіон

Аркан “Імператор” вказує Скорпіонам на можливість зайняти нову посаду. Для цього важливо відмовитися від упередженого судження. Самодисципліна і організованість допоможуть не оступитися і мудро правити.

“Відлюдник” в розкладі — карта, що закликає скорпіонів на час зупинити біг, щоб поміркувати в спокійній обстановці, намітити подальші цілі і розібратися з нагальними питаннями.

Карта “Ієрофант” вказує Скорпіонам на необхідність присвячувати час лише усвідомленій праці, яка веде до щасливого життя. Активна робота у вихідні допоможе створити міцний фундамент для майбутніх перемог.

Стрілець

По карті “Ієрофант” Стрільцям належить бути чесними перед собою та оточенням. Дотримання моральних і соціальних угод призведе до виконання всіх бажань.

“Маг” в розкладі — карта активності і нововведень. За нею Стрільці зможуть втілити в життя сміливі ідеї, зайнятися творчою роботою і впровадити нововведення, щоб швидше справлятися з обов’язками.

Аркан “Смерть” означає завершення колишньої ситуації та початок нового життєвого етапу. В кінці тижня Стрільцям належить поставити крапку в якійсь справі, щоб залишити її в минулому і почати шлях до нових перемог.

Читайте також  Вони – улюбленці долі: астролог розповів про несподіваний гороскоп на 2020 рік

Козоріг

“Імператриця” в розкладі для Козорогів — карта, яка вказує на приємні перспективи. Аркан обіцяє зростання і розвиток як в діловому середовищі, так і в особистих відносинах. Козорогам потрібно подолати нерішучість, щоб втілити в життя всі задуми.

“Закохані” — карта вибору. Козорогам належить приймати важливі рішення, які не вдасться потім змінити. Порада карти — не поспішати та зважувати кожен крок, щоб не опинитися в пастці.

По карті “Місяць” Козорогам не можна залишатися у світі ілюзій, відкидаючи реальність. Якась важлива ситуація вимагає рішучих дій, і Козорогам важливо поставити крапку в цьому питанні, покладаючись на себе.

Водолій

Аркан “Маг” символізує вміння вести справи. Водоліїв чекає прорив, якщо не зволікати та не упускати шансу залучити в життя позитивні зміни.

“Дурень” в розкладі — карта, що закликає не боятися змін. З цього Аркану в життя приходять нові події, і для того, щоб вони привели до щастя, Водоліям варто бути уважними і обачними у своїх діях.

По карті “Суд” відбуваються зміни на краще. Водолії мають бути готові до активної роботи, відповідальності та рішучості, щоб залучити в життя потрібні зміни.

Риби

Аркан “повішений” попереджає Риб про те, що не все із задуманого вийде втілити в життя цього тижня. Риби мають бути готові поміняти плани, щоб не втрачати дорогоцінного часу, якщо вони зіткнуться з неможливістю продовжити розпочате.

По карті “Верховна жриця” Рибам важливо прислухатися до внутрішнього голосу і відмовитися від поспіху. Знайти відповіді на хвилюючі питання не складе труднощів, якщо довіритися інтуїції, а не думкам з боку.

“Імператор” в розкладі — карта, що закликає Риб до відповідальності. З цього Аркану вдасться зберегти репутацію, якщо приймати зважені рішення, а не потурати миттєвим примхам.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело