На Полтавщині у ДТП загинув молодий прокурор з дружиною та 3-річною донькою

Вчора, 2 листопада близько 19:00 годин, на 227-му кілометрі автодороги «Кролевець-Суми-Пирятин» трапилась ДТП у якій загинули троє осіб.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на Відділ комунікації поліції Полтавської області

Поліції вдалось встановити, що відбулось зіткнення між автомобілем «LEXUS», яким керував 30-річний чоловік та вантажівкою «DAF»

Внаслідок ДТП на місці події загинули 30-річницй водій автомобіля “Lexus”, пасажирка легковика 1991 року народження та малолітня дитина, 2017 року народження.

У поліції Полтавщини повідомляють, що відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини ДТП.

У Офісі Генерального Прокурора повідомляють, що наслідок ДТП загинув прокурор Сумської місцевої прокуратури Олександр Вольченко, його дружина та донька. У сім’ї залишився п’ятирічний син.

Також слід зазнасити, що за попередньою інформацією департаменту цивільного захисту населення Полтавської ОДА. Прокурор не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем DAF з напівпричепом під керуванням мешканця Донецької області.

Читайте також  На Кіровоградщині у страшній ДТП загинула вся сім'я: трагічні подробиці та фото

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело