У Харкові п’яний поліцейський з Києва врізався в стовп – один чоловік загинув, ще один у лікарні

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

У Харкові сьогодні сталося ДТП за участю поліцейського, в результаті якого одна людина загинула, а ще один потрапив до лікарні, передає Ukr.Media. Аварія сталася близько 8 години ранку на вулиці Дерев’янка.

За словами начальника управління прокуратури області Анатолія Булича, 23-річний водій автомобіля BMW-323, не впоравшись з керуванням, врізався в електроопору. Дівчина-пасажир, яка сиділа на задньому сидінні, загинула, хлопець у важкому стані перебуває в лікарні.

Водій автомобіля значних ушкоджень не отримав. При собі у нього було виявлено службове посвідчення поліцейського УПП в м. Київ ДПП МВС України.

“Це співробітник правоохоронних органів, патрульній поліції м. Київ, капрал. При ньому було посвідчення. Він не заперечує те, що працює в поліції. Крім того, за попередніми даними, водій знаходиться в стані алкогольного сп’яніння”, – розповіла прес-секретар прокуратури Харківської області Віта Дубовик в ефірі “112 Україна”.

Зараз з винуватцем аварії проводяться слідчі дії.

Прокуратура Харківської області почала розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 286 КК України).

Максимальна санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Читайте також  Немовля не доїхало додому. Смертельна ДТП вразила українців. Уламки розкидало повсюди

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -