Заманив напоєм: у Львові педофіл поглумився над 12-річним хлопчиком

У Львові невідомий чоловік зґвалтував 12-річного хлопчика, якого заманив до себе просто під час його прогулянки з матір’ю.

У Львові педофіл напав на школяра

Злочин трапився 18 червня в районі Левандівки. У соцмережах з’явилася інформація, що педофіла затримали, однак у поліції це не коментують.

Зазначається, що хлопчик гуляв із мамою, коли незнайомець покликав його, нібито під приводом допомогти відтягнути мопед. За це зловмисник пообіцяв дитині купити газований напій.

Жінка заявила до поліції про зникнення її 12-річного сина. Однак згодом школяр повернувся додому й розповів мамі, що його зґвалтували.

У пресслужбі поліції Львова зазначили, що правоохоронці встановлюють всі обставини події й розшукують зловмисника. Тоді як із потерпілим хлопчиком працюють психологи. За вказаним фактом внесені відомості у ЄРДР, за скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Львові чоловік попросив 12-річного хлопчика допомогти з мопедом і зґвалтував

Водночас на сторінці “Чим живе Левандівка” у Facebook опублікували фото ймовірного ґвалтівника. На ньому зображено чоловіка віком 30-40 років, він у темних окулярах, кепці та синій футболці.

У соцмережах стверджують, що педофіла вже спіймали. Однак у поліції це не підтвердили, але й не спростували.

“Нині я не можу коментувати цю інформацію. Триває розслідування”, – заявила у коментарі ТСН речниця Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольска.

Скриншот повідомлення про розшук зловмисника, який познущався над школярем у Львові

Читайте також  Біля Тернополя у лісі застрелили людину

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело