Буде переворот: у полон до ЗСУ вже здаються російські командири

Буде переворот: у полон до ЗСУ вже здаються російські командири

Оскільки російське вторгнення на території України забуксувало і виявилося не таким швидким, як розраховувало командування, багато російських військових здаються в полон ЗСУ.

У мережі з’явився запис розмови російських військових, які обговорювали становище, що склалося.

Службі безпеки України вдалося перехопити розмову російських військових, які обговорювали те, що їх командир відступають, а звичайних солдатів немає ні зброї, ні грошей, ні медичної допомоги. Запис розмови опубліковано в офіційному Telegram– каналі СБУ.

У відомстві зазначають, що війська противника більше не вірять у своїх командирів, власну військову міць і керівництво РФ. Вони відчувають себе кинутими напризволяще і нікому не потрібними.

Так, російський військовий на записі розповідає своїм батькам, що його керівництво їх кинуло і відступило. Зараз у російських військ є тільки вода. Крім того, солдат розповів про серйозні бої, потрапляння в кільце, відсутність медичної допомоги для поранених. Всі ці проблеми військовому керівництву байдуже.

“Можеш навіть не підходити! Ти ходиш, так що йди бери автомат і знову йди в бій”, – розповів він.

 

Читайте також  путін переключився на жителів російських столиць: чоловіки з Москви та Пітера поїдуть милуватися бавовною у Криму

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело