Степанов відповів на звинувачення у “масовому вбивстві медиків”

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов відповів на звинувачення в нібито “масовому вбивстві медиків”.

В ефірі телеканалу “Україна 24” він заявив, що в Україні вже доставлені захисні костюми для медиків, передає “Інтерфакс-Україна”. Міністра звинувачували в тому, що ці поставки не виконуються повною мірою.

“Костюми приїхали. Завтра вони вже починають роз’їжджатися по регіонах, а саме в ті медичні установи, які цього потребують…. Перш за все, це західна Україна”, – зазначив глава МОЗ.

Раніше 19 травня народні депутати від “Голосу” почали збір підписів за відставку Степанова з посади міністра охорони здоров’я.

“Я закликаю кожного з вас підписатися під цією постановою, тому що якщо ви цього не зробите, то станете співучасником цього злочину і коли поїдете до себе в регіони в лікарні, то вас лікарі будуть питати: а що ви зробили, щоб нас захистити нас і звільнити міністра, який краде і вбиває? Тому що ніяк окрім як масовим вбивством це назвати не можна “, – заявила з трибуни парламенту народний депутат, член парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Олександра Устинова.

Вона пояснила, що “масовим вбивством” вважає невиконання в повному обсязі поставок захисних костюмів для медпрацівників.

Читайте також  Медики розповіли, чим небезпечний кесарів розтин

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело