Просить гроші у перехожих: найстарша мама України остаточно зіпсувала дочку

Дочка найстарішої матері в Україні, 75-річної Валентини Підвербної з Чернігова, просить гроші у перехожих на вулиці.

Про це повідомляє kp.ua.

Днями землячка Валентини Підвербної Валерія Шашенок написала в Мінсоцполітики листа з вимогою забрати дитину у “бабусі”, оскільки та використовує її для жебрацтва та вчить неадекватній поведінці.

Однак Анна-Марія, якій взимку виповнилося 9 років, залишається з матір’ю та не відчуває себе нещасною.

Валентина Підвербна після штучного запліднення народила дитину в 66 років через страх самотності. Благополучні пологи на 66-му році життя медики представили як прогресивний прорив.

Однак після виписки з пологового будинку сусіди жінки почали скаржитися, що в її квартирі брудно, а дитина росте в незадовільних умовах. Крім того, влада Чернігова отримує сигнали про те, що мама використовує Анну-Марію і змушує її жебракувати.

Крім того, сусіди Валентини обурені тим, як грубо та нешанобливо вона поводиться: нецензурна лайка – звичайне явище для мами-пенсіонерки, а за нею повторює й дочка.

Чиновники обговорювали можливість позбавлення Підвербної батьківських прав, однак прийшли до висновку, що суд все ж буде на її боці.

На думку експертів, з того, що сталося, потрібно зробити висновки та розробити чіткі правила застосування репродуктивних технологій.

 

Читайте також  Били, змушували їсти презерватив і стригли: вихованці притулку розповіли подробиці знущань (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело