“На жаль, ми втратили більше героїв”: зросла кількість жертв внаслідок обстрілу на Львівщині

Зранку 13 березня окупанти здійснили авіаудар по Яворівському полігоні на Львівщині. Станом на 12:00 годину відомо про 35 загиблих та 134 травмованих внаслідок бомбардування.

Про це йдеться в Телеграм Львівської обласної військової адміністрації, передає редакція 056.

За інформацією ОВА, станом на 12:00 годину майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовані, вибухотехніки та інші фахівці дообстежують територію та розібрали велику частину завалів.

На жаль, кількість жертв зросла: 35 осіб загинули, ще 134 з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі.

Нагадаємо, зранку окупанти обстріляли ракетами Міжнародний центр миротворчості та безпеки на Львівщині. Авіаудар здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. Загалом окупанти випустили більше 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет вдалося збили в повітрі.

Також голова ОВА вкотре закликав мешканців не публікувати інформацію та фотографії з місць вибухів у соцмережах, аби не допомоагати ворогові.

Через масштабне бомбардування Яворівського полігону міський голова Львова Андрій Садовий закликав світову спільноту не зволікати і закрити небо над Україною. Він звернувя до лідерів ЄС та НАТО із повідомленням, що війна вже поруч з ними.

«Джо Байден, Єнс Столтенберг, ви розумієте, що війна ближче ніж ви собі уявляєте? Росія вже на вашому кордоні. У вас є винищувачі, які можуть захистити наше небо. І коли я кажу «наше», то маю на увазі не лише українське. Бо вже зовсім скоро ця війна може втратити приставку російсько-української. Зупиніть війну! Допоможіть нам закрити небо Європи!», – закликав Андрій Садовий.

Також через авіаудар по Львівщині міністр оборони України Олексій Резніков вкотре закликав закрити небо над Україною.

Читайте також  У Китаї жінка народила прямо на вулиці і пішла далі за покупками (ВІДЕО)

Зазначимо, що Міжнародний центр миротворчості та безпеки, більше відомо, як «Яворівський військовий полігон» знаходиться за 30 км від Львова та за 20 км від кордону з Польщею.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело