“Щасливчики!”: астролог розповів, яким знакам Зодіаку неймовірно поталанить у 2020-му році

Астролог Влад Росс розповів, для яких знаків Зодіаку 202-й рік буде успішним, а кому не поталанить.

Про це інформує “Главред”.

Щасливчики 2020 року:

Козероги

У 2020 році Козероги будуть “number one”! Вони будуть постійно відчувати, що удача супроводжує їх у всьому. Цей рік буде дуже активним періодом і ознаменується початком глобальних справ. Козероги саме в цьому році можуть розпочати проекти, які будуть розвиватися весь цикл Сатурна, тобто 30 років. Юпітер відкриє перед представниками цього знаку нові можливості, дозволить розвинути починання, досягти успіху в кар’єрі та самореалізації, надасть безліч шансів. Простіше кажучи, Козерогам буде щастити. Після складних ситуацій, якими були насичені всі попередні роки у Козерогів, нарешті на горизонті їх долі сходить сонце удачі.

Тельці

Тельцям також буде невимовно щастити у 2020-му. На них чекає любов, приплив енергії і сил, красиве життя. У їхньому житті можливі великі зміни, у тому числі зміна місця проживання або якісь приємні зміни, пов’язані з майном. У Тельців прискориться темп життя, і все буде прекрасно і чудово. Представників цього знаку чекають постійні виграші. Також на Тельців чекають вельми вдалі закордонні поїздки, а, якщо вони запланували еміграцію на цей рік, то все пройде на ура і в інтересах їхнього життя. Світогляд Тельців в цьому році може круто змінитися. Багато можуть знайти вчителів, підвищити кваліфікацію, отримати другу освіту.

Діви

На Дів в 2020 році чекає дуже сприятливий період, коли вони без праці можуть знайти хорошу роботу і реалізувати себе у своїй справі. Дів чекає “світла смуга” у любові, зокрема, самотні Діви можуть в цьому році зустріти віддану коханку або коханця. Представники цього знаку, як ніколи, часто відчувати радість життя. Дівчат чекає маса вдалих подорожей, у тому числі на острови, де вони, не виключено, можуть зустріти свого супутника (або супутницю життя. Так що в 2020 році Дів чекає романтика і сприятлива ситуація у всіх сферах життя.

Читайте також  Кіборг "Доберман" мріє, щоб про воїнів пам'ятали завжди

Овни

Дуже динамічним 2020 рік буде для Овнів, так як Марс буде часто проходити за їх знаку Зодіаку. Це обіцяє Овнам нові починання, успішний бізнес. Їм щастить у фінансових справах. Все буде супер в кар’єрі і роботі. А досягнення Овнів здивують багатьох. Представники цього знаку можуть ставити перед собою безліч цілей і завдань – всі вони будуть досягнуті. Овни будуть дуже успішні.

Лузери 2020 року:

Раки

Вкрай неуспішним і складним рік буде для Раків. Вони почуватимуться розчавленими, розбитими. Їх будуть чекати розлучення, суди, слідства… Руйнування бізнесу і розрив ділових партнерських зв’язків може, як сніг на голову, звалитися на Раків. Тому представникам цього знаку, перш за все, радять подбати про свій емоційний стан і сімейного життя. Не варто рватися будувати кар’єру, а більше часу проводити вдома, з родиною.

Близнюки

Близнюкам також не особливо буде таланити в 2020 році. Їм навіть загрожує небезпека банкрутства, аварій, катастроф, складних ситуацій, сутичок з якимись неадекватними людьми. На Близнюків раптово можуть посипатися звинувачення в чомусь. Вони можуть зіткнутися з криміналом. Тому представникам цього знаку важливо відсіяти всіх неправильних друзів і бути вкрай обережними з людьми. Гонка за легкими грошима і швидкою наживою, а також великі інвестиції протягом усього року їм протипоказані.

Терези

2020 рік буде несприятливим для переїзду Терезів на нове місце проживання, тому їм краще не робити різких рухів і нічого не змінювати у своєму житті. Дуже можливі складні ситуації з родичами. Терезам також важко буде втриматися на займаних посадах: їх можуть скидати, звільняти, знижувати в званні. До речі, Путін – Терези за знаком Зодіаку, і для нього цей рік буде непростим. Також Терезам потрібно бути дуже уважними до власного здоров’я, тому що вони ризикують в 2020-му опинитися на лікарняному ліжку. Аж до того, що можуть відмовити якісь органи.

Читайте також  Статус Донбасу і "Північний потік": як Меркель стала на бік Путіна всупереч США

Стрільці

Не дуже хороший рік чекає на Стрільців. Їх чекає “закручування гайок” у фінансових справах. Сатурн може негативно вплинути на їх матеріальний добробут і грошові справи. Так і Плутон буде негативно позначатися на їх фінанси. Так що Стрільці дуже ризикують збанкрутувати. Рік складний для них ще й тому, що їх чекають розчарування в сімейних та любовних відносинах. Їх може кинути близька людина, є ризик розлучення.

Нейтральним 2020 рік буде для таких знаків:

Водолії

Для Водоліїв 2020 рік буде, швидше, сприятливим, ніж нейтральним. Їх будуть рятувати їх оригінальні ідеї, їх нестандартний спосіб мислення та новаторські підходи. У них можуть з’явитися нові перспективні справи, особливо в кінці року, коли Юпітер і Сатурн в кінці року увійдуть в знак Водолія. До кінця року можуть визріти грандіозні плани і великі перспективи на роки вперед. Водолії можуть реалізувати дуже масштабні задуми, плани і проекти. Однак у першій половині року Водоліям потрібно побоюватися таємних ворогів. А загалом 2020 рік для Водоліїв буде насиченим, з безліччю поїздок і подорожей.

Леви

Самотнім Левам непросто буде знайти нового супутника життя. Левам потрібно бути готовими до труднощів у сім’ї і при створенні (або збереження) сімейного вогнища. Але у другій половині року на них чекає реалізація бажань, досягнення компромісів, побудова успішного бізнесу і просування в кар’єрі.

Риби

У другому півріччі на них чекає щастя, любов, а також круті ділові проекти, перспективна діяльність і благотворні зміни. А ось на початку року Рибам потрібно бути дуже обережними, міняючи місце роботи. Також краще нікуди не їздити, так як велика небезпека різного роду непередбачених неприємних ситуацій в подорожах.

Читайте також  3 найкращі жінки за знаком Зодіаку для шлюбу і кохання

Скорпіони

Скорпіонам в 2020 році потрібно розслабитися. Все буде більш-менш спокійно і добре. Особливо вдалими будуть далекі поїздки, подорожі, а також навчання. Торговці-Скорпіони взагалі будуть процвітати. З іншого боку, для них актуальна небезпека стати жертвою шахраїв, а ще – потрапити у складні ситуації з автотранспортом. Також Скорпіонам варто бути обережними у відносинах з родичами, друзями і уявними доброзичливцями – нікому не варто довіряти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело