До останнього рідні не втрачали надії: Знайшли тіло чоловіка, якого розшукували 4 роки

До останнього рідні не втрачали надії: Знайшли тіло чоловіка, якого розшукували 4 роки

 

У Дубровиці на Рівненщині поліцейські відкопали рештки 41-річного чоловіка, який зник ще у серпні 2015 року. Його убив 53-річний товариш, у якого чоловік гостював. Аби приховати злочин, чоловік разом із сином закопали тіло загиблого неподалік будинку у лісових хащах.

У квітні 2016-го до поліції звернулася 39-річна сестра зниклого. Просила допомогти встановити його місцеперебування, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

“У результаті проведених тривалих пошуків вдалося встановити хронологію тогочасних подій та осіб, причетних до злочину. Оперативники з’ясували, що 19 серпня 2015 року зниклий дубенчанин приїхав у гості до 53-річного жителя Дубровиці. Під час застілля між ними виник конфлікт, у ході якого господар завдав знайомому удар ножем. Тілесні ушкодження виявилися несумісні з життям — житель Дубна помер на місці події. Однак за 2 роки на сході України загинув і сам зловмисник. І тепер його 26-річний син зізнався в усьому і погодився показати орієнтовне місце, де закопували тіло”, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков.

2 дні поліцейські за участі місцевих жителів, які згодилися допомогти, перекопували місцевість. До пошуків залучили й екскаватор. Учора, 18 липня, близько 16:00 поліцейські натрапили на череп людини. Згодом за участю слідчих і криміналістів знайти рештки скелету загиблого. Їх направлять на експертизу.

26-річний житель Дубровиці покарання не нестиме. Оскільки родичі за законом не несуть кримінальної відповідальності за заздалегідь не обіцяне приховування злочину.

Читайте також  Ховалася під ліжком 12 годин без їжі та води: дівчинку викрав вбивця її батьків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -