У 1977 році вони пішли на побачення, але він більше не подзвонив. У 2010 році вона дізналася правду. Подивіться на них сьогодні

Рік Хейворд і Карен Лінч познайомилися в середній школі, коли їм було по 17 років.

Одного разу Рік набрався хоробрості і запросив симпатичну дівчину на побачення. Карен була впевнена що з цього вийде щось більше, адже вони дуже добре провели час, їм було цікаво спілкуватися, просто бути поруч один з одним. Але Рік так і не подзвонив ні наступного дня, ні через день. Дав про себе знати тільки через… 33 роки!

Так Рік і Карен виглядали в ті роки. Лише через 33 роки Карен дізналася чому Рік так і не подзвонив їй, передає Ukr.Media.

Виявилося, що йому заважала… сором’язливість! Кілька разів він підходив до телефону і знову відходив, так і не набравшись хоробрості. Через кілька днів він просто вирішив що Карен образиться на нього що він так довго не дзвонить і вирішив більше не намагатися.

За ці роки вони обидва встигли одружитися. завести дітей, навіть розлучитися. Дізналися один про одного з Facebook. На цей раз Рік не соромився і запросив свою першу любов на побачення

Рік і Карен вирішили не замислюватися про те, як склалася їх доля, якби тоді давно він не злякався і подзвонив би. У них вже є сім’ї, діти, які дуже люблять їх і хто знає – може бути той роман не витримав би випробування часом. Але сьогодні все інакше. У новоспеченої пари навіть є плани на майбутнє!

Вже на першій зустрічі після 33 років розлуки Рік і Карен зрозуміли що почуття повернулися. Рік попросив руки і серця кілька місяців потому.

Хто знає, може мало статися саме так, щоб через роки вони опинилися разом. Вам відомі такі випадки?

Читайте також  Це відео для тих, хто не розуміє всіє серйозності пандемії. Ось, що зараз відбувається у лікарнях Італії

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -