Кінець війни в Україні: Єрмак розповів про секретний План перемоги, що приховують

Кінець війни в Україні: Єрмак розповів про секретний План перемоги, що приховують

План перемоги Зеленського містить пункти, про які ворог не повинен знати, зазначив керівник Офісу президента.

План перемоги України, ініційований президентом Володимиром Зеленським, буде представлено суспільству для ознайомлення. Проте не в повному обсязі, позаяк низка деталей даного документа є наразі закритою, заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

За його словами, як було обіцяно владою, план президента після презентації Західним партнерам буде представлений українцям, але певні положення документа залишаться у секреті.

Чиновник зазначив, що деякі етапи плану перемоги мають “чутливий характер”, й варто певні деталі поки тримати у таємниці з метою не розкриття інформації російським загарбникам.

“Все що стає публічним, чують не тільки у нас в країні, це чує і ворог. І тому безумовно деякі деталі цього плану є закритими. Але ви знаєте, важливо реалізацію цього плану побачити на ворожій території”, – звернув увагу Єрмак.

Також Єрмак висловив упевненість, що громадяни України зрозуміють необхідність приховування певних аспектів плану перемоги, оскільки український народ “дуже розумний й часто краще за політиків розуміє ситуацію”.

Читайте також  Кінець війни в Україні: стали відомі довгоочікувані терміни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело