Google створив сайт для вчителів та школярів з тренінгами з української мови, як “підтягнути” знання на карантині

Цей додаток користується величезною популярністю

Пандемія коронавіруса загнала всіх по домівках, але для учнів є вихід. Останній місяць додаток Google Classroom увійшло в п’ятірку найпопулярніших освітніх програм. І це цілком очевидно, адже аналогів в додатків не так вже й багато, а ось школи продовжують функціонувати, нехай і у віддаленому режимі.

В онлайн-магазині додатків Google Play його завантажили більше 50 млн разів, хоча ще два місяці тому популярність Google Classroom була незначною. Варто відразу відзначити, що додаток безкоштовне, і його можна завантажити практично на будь-який комп’ютер або ноутбук.

Google Classroom – це додаток, яке працює на платформі Google, для навчальних закладів, некомерційних організацій та користувачів Google. З його допомогою можна організувати навчальний процес дистанційно.

Програма має інтерфейс з 38 мовними варіантами, включаючи український. Тому вчителі та школярі України можуть ним користуватися на коронавирусном карантині.

Зазначимо, що цей сервіс зараз популярний у всьому світі, так що не тільки українські вчителі взяли на озброєння дітище від Google.

Читайте також  Як будуть вчитися студенти з 1 вересня в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело