Дощі, грози та дика спека: синоптик Діденко попередила про погодні гойдалки у середу 26 липня

Дощі, грози та дика спека: синоптик Діденко попередила про погодні гойдалки у середу 26 липня

Яким регіонам приготуватися

Синоптик дала прогноз погоди на 26 липня
За прогнозом на 26 липня очікуються короткочасні дощі з грозами у західних та північних областях України, а також у більшості центральних областей, за винятком Дніпропетровщини та значної частини Полтавщини. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у своєму Фейсбуці.

Так, східні області, південь України, а також згадані Дніпропетровщина та східні райони Полтавщини відчуватимуть домінування сухої та спекотної погоди з температурою повітря від +28 до +33 градусів. На заході України очікується прохолодніша погода з температурою від +22 до +26 градусів.

У північних областях: на Житомирщині температура ослабне до +25 градусів, на Київщині буде близько +26+27 градусів, на Чернігівщині очікується +26+28 градусів, а на Сумщині буде спекотно до +30 градусів.

У центральній частині України на Вінниччині буде близько +27 градусів, а на решті території центральних областей температура підніметься до +29+32 градусів.

Вітер дме з південного заходу, лише на заході України – з північного заходу і іноді буде рвучким до штормових поривів 15-20 метрів за секунду.

У Києві 26 липня також очікується дощ із грозою. Температура повітря становитиме близько +27, +28 градусів. Також Діденко закликала мешканців столиці бути обережними, оскільки у місті очікуються сильні пориви вітру.

Читайте також  Астролог назвала найнебезпечнішу дату січня 2023

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело