Бив головою об бетон: батько знущався над донькою-підлітком. Ніхто не захистив

У центрі Полтави дорослий чоловік жорстоко бив дівчину-підлітка – він наносив їй жорстокі удари кулаком в обличчя, груди і по ребрах, а також бив головою об бетон.

Відео цієї події було опубліковано в соціальних мережах, і незабаром на нього відреагували співробітники обласної поліції.

“Працівниками поліції Полтави був виявлений в соціальній мережі фрагмент відеозапису, де доросла людина жорстоко поводиться з неповнолітньою дівчиною. З відео було зрозуміло, що дорослий чоловік жорстоко б’є неповнолітню”, – йдеться у повідомленні Нацполіціі.

Пізніше копи встановили особи учасників побиття і відкрили кримінальне провадження, а дівчину помістили в реабілітаційний центр.

Після публікації цього відео в мережі піднявся серйозний громадський резонанс: на сторінці користувача під ніком Morgun Oleksiy в Facebook за добу ролик набрав понад 3200 реакцій, ним поділилися понад 11 тисяч людей, а також з’явилося понад 5400 коментарів.

Варто відзначити, що в коментарях звучали як заклики до жорсткого покарання прийомних батьків, так і нерозуміння реакції авторів відео, судячи по голосах – дівчаток-підлітків, які хихотіли, спостерігаючи побиття. З’явилися також реакції тих, хто закликав зрозуміти можливі причини такої поведінки дорослих людей, пояснюючи це тим, що “ми ж не знаємо, що вона накоїла”.

відео ( 18+ )

Читайте також  “Вона не встигла натиснути кнопку і…” Подробиці вбивства молодої дівчини у власній квартирі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело