Тарологиня назвала місце вирішальної битви, де Україна здобуде перемогу

Тарологиня назвала місце вирішальної битви, де Україна здобуде перемогу

За словами Стелли, окупанти оборонятимуться, але наступу на нових територіях не буде.

Майстер карт Таро заявила, що війна, яку розв’язала Росія, напавши на Україну, не закінчиться в 2023 році. Є лише дві фази завершення бойових дій, з якими визначилась відомий таролог Стелла.

За її словами, вже відоме місце проведення вирішальної битви. Про це стало відомо завдяки новому прогнозу від таролога Стелли в YouTube.

Вона вважає, що довгоочікувана подія можлива вже наступного, 2024 року. При цьому позитивні зміни очікуються 2023-го, ми нарешті перестанемо чути вибухи.

“Повернення територій та підписання документів про закінчення війни підписуватиме саме Володимир Зеленський”, – зазначила езотерик.

За словами провидиці, для нашої країни випадає карта “Міру”, а це означає припинення вогню та підписання договору. Стелла припустила, що в майбутньому можлива співпраця з Росією. Щодо нових атак, то з нових територій їх не повинно бути.

“Окупанти оборонятимуться, але наступу на нових територіях не буде. Навіть маленького села вони не зможуть захопити, вони зараз лише добре обороняються”, – спрогнозувала таролог.

Стелла назвала майбутню осінь “спекотною”, але цього року активні ракетні атаки мають припинитися. Поворотна подія очікується на півострові, який 2014-го анексували рашисти. Вона стане відправною точкою:

“Карти показують, що вирішальна битва буде в Криму. На Луганському і Донецькому напрямі буде невелике призупинення. Коли звільниться Крим, буде поставлена ​​точка. Крим буде перший, і сенсу триматися за Луганськ і Донецьк не буде… Важливий момент підписання документів, а це відбуватиметься в 2024 році, коли будуть спати, приблизно до кінця зими. Друга фаза: коли буде підписано договір, це не станеться у 2023 році”.

Читайте також  Залишилось зовсім трішки: астролог розповіла, коли Україна почне святкувати перемогу

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело