У Кремлі розповіли деталі розмови Путіна і Зеленського

Зеленський і Путін сьогодні провели телефонну розмову

 

Президент України Володимир Зеленський і президент Росії Володимир Путін в ході телефонної розмови обговорили виконання мінських угод і висловили готовність до обміну полоненими. Про це повідомляє прес-служба Кремля.

Як повідомляється, Зеленський і Путін обговорили “аспекти врегулювання внутрішньоукраїнського конфлікту”, реалізацію мінських угод і рішень, прийнятих на нормандському саміті 9 грудня у Парижі.

“У зв’язку з відомими висловлюваннями представників українського керівництва Володимир Путін прямо поставив питання – чи має намір Київ реально виконувати мінські домовленості”, – йдеться в повідомленні.

Також обговорювалося розведення сил і розмінування на Донбасі, а також “висловлено готовність продовжити зусилля, спрямовані на звільнення і обмін пов’язаних з конфліктом утримуваних осіб”.

Також повідомляється, що Путін “вказав на неприпустимість спотворення історичної правди про події Другої світової війни” та висловив співчуття у зв’язку із загибеллю українців у ДТП в Псковській області.

Читайте також  Кондратюк: Зеленський думає, що артисти поза політикою. І це печаль

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело