“Батьківська хата заповнилась невимовним горем”: Сотні людей прийшли попрощатися з бортпровідницею Катериною Статнік

Загиблу у авіатрощі бортпровідницю Катерину Статнік провели в останню путь у селищі Нова Маячка Олешківського району Херсонської області у понеділок, 20 січня.

Про це повідомляє місцевий портал “Перший регіональний”.

Церемонія прощання відбулася у батьківській хаті Катерини. Біля будинку чергували лікарі “швидкої”, щоб, в разі необхідності, вчасно надати допомогу.

З батьківської хати церемонія прощання продовжилася у місцевому храмі. Поховали Катирину Статник на новому кладовищі у Новій Маячці.

Односельці завжди пишалися Катериною та ставили її за приклад своїм дітям, тож люди досі не можуть повірити, що так трагічно обірвалося життя молодої та гарної дівчини.

21 січня Катерині Статник мало б виповнитися 28 років.

Нагадаємо, У середу, 8 січня, невдовзі після зльоту з тегеранського аеропорту імені Імама Хомейні, розбився літак Boeing-737 української авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” (МАУ), який виконував рейс PS752 “Тегеран-Київ”. Він мав прилетіти до столиці України о 8:10.

Згодом з’явилися фото та відео з місця авіакатстрофи в Ірані. Також, за дорученням президента України Володимира Зеленського, при Раді національної безпеки і оборони (РНБО) України було створено оперативний штаб у зв’язку з трагедією.

Всього в результаті трагедії загинули 176 людей: 9 членів екіпажу літака та 167 пасажирів. Серед них – близько 30 дітей. Жертвами авіатрощі стали люди з різних країн: 82 громадянина Ірану, 63 – Канади, 2+9 (екіпаж) – України, 10 –Швеції, 4 – Афганістану, 3 – ФРН і ще 3 – Великої Британії.

Читайте також  "Я готовий іти пішки"Українець, що застряг в ОАЕ, не може поховати маленьку дочку: подробиці моторошної трагедії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело