Ховали напередодні Різдва: трагічна загибель юної красуні вразила українців

У Мережі з’явилася інформація про смерть молодої українки.

Цю милу дівчину звуть Віка. Це дочка моїх близьких друзів. 28 грудня 2019 р. їй виповнилося 20 років. А2 січня 2020 роки її не стало.

Сьогодні о 23.25 хв. буде 9 днів!
Її і ще одного молодого чоловіка збив на смерть один.  Ось навіть не знаю, як цензурно його назвати.
Збив її 19 річний біпатрид – тобто людина, що має громадянство іншої країни – молдаванин.
Звуть його – Еліодоро Рудяну!
На старому автомобілі Volkswagen Passat 1991 року випуску. Тобто на 9 років старше самого водія. Їхав з величезним перевищенням швидкості, з гальм працював тільки “ручник”. Але цей біпатрид навіть не гальмував – зрізав дітей так, що знайшли їх майже в 30-ти метрах від машини.
І дивіться, яка картина виходить – якийсь біпатрид, який вже має безліч порушень, “летить” на старій машині, практично без гальм, збиває дітей на смерть – 5 січня їх уже поховали, а Кримінальну справу на дану людину – вбивцю досі не відкрито!
Ось, що накажете думати в даному випадку? А, головне, що не думай – все одно погано!
Подивимося, чи зрушиться щось з початком робочого року, тобто з 9 січня. Іноді складається таке враження – ось зараз на нас ядерну бомбу скинь – і тільки після свят, тим хто залишиться в живих, мабуть, роздадуть засоби захисту і відкриють бомбосховища.
БАРДАК!!!
Світла тебе пам’ять і Царства небесного!

Читайте також  "Повістки видаватимуть у новий спосіб, ухилянти не чекали на такі радикальні зміни": цих чоловіків зачепить мобілізація

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело