Дощ та мокрий сніг: чекаємо погіршення погоди на вихідні

В суботу та неділю – 18 та 19 березня – в Україні очікується мінлива погода з опадами.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

“До нас суне чергове погіршення погоди.

А, отже, вихідними треба готуватися до дощу, мокрого снігу, сильного вітру, коливань атмосферного тиску та мігреней з крутіннями колін, сонливості, перепадів настрою та інших судинно-соматичних проявів.

18 березня ніч та ранок більше на заході негода погуляє, потім протягом дня посунеться на схід, а, отже, ввечері та вдень вже північ та схід потраплять у опади. Центр та схід жонглюватимуть – опади, прояснення, дощ – сонце.

Температура в суботу – без особливих змін. Вночі 0+5, місцями до 0-2 морозу, вдень +4+9, Чернівці, Одеса, Миколаї, Херсон, Запоріжжя, Донецьк. Луганськ і навколо – до +10+12 градусів.
19 березня, у неділю, погода в Україні комфорту не обіцяє – дощ, мокрий сніг та сильний вітер. Ще й трохи навіть похолодає. скрізь +3+8 градусів.

У Києві найближчої ночі та вранці буде сухо. а ось вдень хмарність збільшиться і можливий невеликий дощ. Надвечір у суботу знову прояснить.

А в неділю черговий атмосферний фронт знову і в столицю принесе какубеку – дощ, може ще й мокрий сніг та сильний поривчастий вітер і температуру повітря ледь-ледь +5+6 градусів.

Для найоптимальнішого планування найближчого нашого життя – 23 березня, на Всесвітній, між іншим, День метеоролога, 24 березня, та наступними вихідними соловейки у серці затьохкають, пуховики полетять у темні кутки, темні окуляри оселяться на носах, вулиці зарясніють нарешті яскравішим та легшим одягом – саме з середини наступного тижня до нас прийде людське потепління.

Читайте також  Спека та дощі: синоптик поділилась неочікуваним прогнозом

Але поки що треба перечекати ще ці холодні вихідні.

Відпочиньте добре”, – написала синоптик.

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -