Президент цього не переживе! Розправу над сином політика влаштували на очах публіки. Лікарі не змогли нічого зробити.

На очах у десятків людей неадекват накинувся з ножем

Очевидці самостійно схопили нелюда, що напав на 59-річного Фріца фон Вайцзеккера, сина колишнього президента Німеччини Ріхарда фон Вайцзеккера

Інцидент стався ввечері у вівторок, 19 листопада, під час лекції в берлінській клініці Schlosspark-Klinik.

За даними правоохоронців, доктор Фріц фон Вайцзеккер загинув в результаті ножового поранення.

Правоохоронці встановили, що озброєний підозрюваний раптово увірвався в аудиторію під час лекції. Він напав на лектора, а потім на іншу людину, що кинулася на захист першого. Очевидці намагались врятувати сина екс-президента, але спроби реанімації були безуспішними.

Другого постраждалого з серйозними травмами доставили в лікарню. Зазначається, що ним виявився поліцейський, який у вільний від служби час прийшов послухати лекцію. Іншим присутнім вдалося схопити нападника, його передали правоохоронцям і заарештували.

Про загибель товариша у соцмережі написав Крістіан Лінднер, лідер німецьких лібералів.

«Мій друг Фріц фон Вайцзеккер був поранений сьогодні вночі в Берліні. Відмінний доктор і хороша людина. Нещодавно він був вдома, робив барбекю… Я приголомшений і повинен розділити своє горе з іншими. Ще раз зтикаєшся з питанням, в якому світі ми живемо”, – написав він.

Згідно веб-сайту клініки, де сталася трагедія, тут регулярно проводяться заходи, які зазвичай адресовані зацікавленим медичним працівникам, які хотіли б дізнатися про хвороби, їх діагностику та варіанти лікування. У вівторок ввечері була лекція Вайцзеккера про захворювання печінки.

Нагадаємо, Ріхард фон Вайцзеккер був президентом Німеччини з 1984 по 1994 рік. Він помер у 2015 році.

Читайте також  Стало відомо, яке місто прийме Суперкубок України-2018

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело