“Брехня!” Шокуюча заява сестри загиблої бортпровідниці МАУ. Як вони могли?

Бортпровідниця Міжнародних авіаліній України Катерина Статнік не дзвонила рідним з борта рейсу Тегеран-Київ і не говорила про обстріл. Про це повідомляє ВВС Україна із посиланням на старшу сестру стюардеси Ольгу.

Про те, що бортпровідниця нібито телефоном говорила родині про те, що літак зазнав обстрілу, із посиланням на джерела писали “Таврийские вести”. Ця фейкова стаття і досі є на сайті.

Сестра Статнік запевнила, що ніякого дзвінка не було.

“Вона не дзвонила нікому. Це все дурниця. Я лише сподіваюсь, що все сталося швидко і вона нічого не відчула”, – додала Ольга.

За її словами, у їхнього батька проблеми із серцем. Мати ж дізналася про авіакатастрофу з новин

“Цей ранок я не забуду ніколи. Ми її дуже любили. Я так боялася її втратити. Напишіть про це, хай всі знають. Вона була такою доброю, вона – просто ангел. Я не вірю в те, що сталося”, – підсумувала сестра загиблої.

Нагадаємо, вранці 8 січня у столиці Ірану Тегеранірозбився український пасажирський літак авіакомпанії МАУ, який виконував рейс “Тегеран-Київ”. На борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, ніхто не вижив. Усі 9 членів екіпажу, а також 2 пасажири були громадянами України. РНБО опублікував список загиблих. Відомо, що на рейс зареєструвалося 169 пасажирів, втім, двоє людей так і не сіли на борт літака.

Читайте також  У Полтавській області автобус з повним салоном пасажирів перекинувся: постраждало багато людей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело