Мама так і не повірила дочці: 13-дівчинка, яка завагітніла від батька-ґвалтівника, померла під час пологів

У Бразилії померла під час пологів 13-річна дівчинка, яку багато років ґвалтував її батько. Цю трагічну історію розповіли місцеві ЗМІ.

Луана Кетлан була доставлена ​​в лікарню з сильними болями в животі, і лікарі зрозуміли, що вона знаходиться на сьомому місяці вагітності. У дівчинки була гостра анемія і інші ускладнення, включаючи цироз печінки. Вона померла незадовго до Різдва, але її недоношена син був врятований.

Як з’ясувала поліція, батьком дитини був батько Луани, 36-річний Том Фаба – він ґвалтував дівчинку з тих пір, як їй виповнилося 9 років. Був виданий ордер на його арешт, але чоловік втік. Проте через тиждень його все-таки затримали в муніципалітеті Куаро. Педофіл постав перед судом за звинуваченням у жорстокому поводженні з дітьми і вбивстві.

При цьому сім’я померлої дівчинки, яка проживала на околиці Куаро, стверджує, що нічого не знала про насилля.

“Дівчинка жила зі своїми батьками в сільській місцевості за містом. Два місяці тому вона почала відчувати болі в животі, але не усвідомлювала, що вона була на п’ятому місяці вагітності. Луана розповіла, що їй казали ходити на риболовлю з батьком, і там він ґвалтував її “, – цитує видання Mirror начальника поліції Куаро.

Одна з родичок Луани, яка попросила на називати її ім’я, сказала журналістам, що та була безневинною дівчинкою, яка приховувала наруги батька через отриману травму. Коли у Луани почав рости живіт, її рідні запідозрили вагітність. Тітка переконала дівчинку назвати ім’я батька дитини, але мама Луани відмовлялася вірити власній дочці.

Як з’ясував начальник поліції, батько погрожував Луан, що вб’є її, якщо вона кому-небудь розповість про те, що він з нею робить.

Читайте також  Батько відмовився від кисню заради сина і помер: волонтер розповіла про катастрофу в українських лікарнях

“Члени сім’ї намагалися втрутитися і захистити дитину, попередили соціальні служби. Вони повідомили про жорстоке поводження в поліцію, і був виданий ордер на арешт Тома, але перш, ніж за ним прийшли, здоров’я Луани погіршився, і вона померла незабаром після пологів”, – розповів правоохоронець.

Соціальні служби ще не вирішили, чи варто залишити новонароджену дитину в сім’ї Луани.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело