Українська пишногруда модель стала трендом в Instagram

Дівчина переїхала з України до США коли їй було 16 років.

Найсексуальніша дівчина місяця за версією українського журналу Playboy, модель Ірина Іванова підкорила Instagram своїми пишними формами.

На українку в соціальній мережі підписані більше двох мільйонів користувачів. Також дівчина потрапила в ТОПові публікації соціальної мережі.

У 16 років дівчина переїхала із Криму до США, де стала вивчати економіку. В Арізоні Іванова закінчила місцевий університет, отримавши ступінь магістра економічного управління. У вільний час стала підробляти перекладачем, а також захопилася відвертими фотосесіями.

Пізніше українка заявила про себе на сторінках популярного глянцю Playboy. Сьогодні вже сформована модель стала королевою одного із трендів мережі.

Новий спокусливий спосіб продемонструвати свої пишні форми отримав назву Underboob, що можна перекласти як “нижня частина грудей”, тобто “декольте навпаки”.

За життям Ірини Іванової в Мережі стежать більше 2 мільйонів підписників, а фотографії дівчини збирають десятки і сотні тисяч лайків.

Читайте також  “Багато років піклується про мене”: Тіна Кароль зважилася зізнатися у любові відомому красунчику. Найкращий чоловік!

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -