Просто мріє стати садівником: Насіров прокоментував свої статки

Відсторонений голова ДФС Роман Насіров просить апеляційний суд Києва відхилити ухвалу Солом’янського райсуду щодо його арешту.
Як пише УП, про це він заявив під час виступу у залі суду в понеділок.

Також Насіров прокоментував наявність у його декларації великої кількості землі.

У декларації мене питають, чому так багато землі. Так справді, у мене є земельна ділянка на Чернігівщині. Знаєте, я все життя мріяв про яблуневий сад.

– сказав Насіров.

На запитання журналістів, як він себе сьогодні почуває, Насіров відповів: “Вже набагато краще”.

Як відомо, в понеділок Апеляційний суд Києва розглядає апеляцію захисту Насірова на рішення Солом’янського суду про взяття голови ДФС під варту строком на 60 діб з можливістю внесення застави в 100 млн гривень.

Захист відстороненого голови ДФС Романа Насірова стверджує, що економічна експертиза КНДІСЕ не може слугувати доказом у справі їхнього підзахисного.
Крім того адвокат Насірова Віктор Петруненко порівняв судовий процес над його підзахисним із древнім Римом.

Сам Насіров відкидає усі звинувачення НАБУ та САП.

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький очікує, що обвинувальний акт щодо відстороненого глави ДФС Романа Насірова буде спрямований до суду через 2 місяці.

В ніч на 8 березня Солом’янський райсуд Києва обрав відстороненому голові ДФС Роману Насірову запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з альтернативою внесення застави в 100 млн. гривень.

За даними САП, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ “Фірма “Хас”, ТОВ “Карпатнадраінвест”, ТОВ “Надра Геоцентр”. Тим самим державі було завдано збитків на суму близько 2 млрд. грн.
Наразі Насіров утримується у чотиримісній камері Лук’янівського СІЗО, судове засідання щодо розгляду апеляційної скарги на запобіжний захід та суму застави, призначено на 13 березня 2017 року.

Читайте також  Квартира в Словаччині, дві Tesla та мільйони заощаджень, – Богдан нарешті показав декларацію

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -