Це буде, як грім серед ясного неба: тарологиня побачила важливу подію до кінця року, що все змінить

Це буде, як грім серед ясного неба: тарологиня побачила важливу подію до кінця року, що все змінить

Астролог Влад Росс прогнозує успіхи ЗСУ ближче до Нового року у той час, як тарологиня Ірина Клевер заявляє, що в кінці року на українців чекає інформація, що шокує усіх.

Про це вона розповіла на YouTube-каналі “UA PROGNOZ”.

За її словами, наразі це засекречена інформація і так буде продовжуватися ще близько чотирьох тижнів, тобто до Нового року. Проте потім про все стане відомо.

“І тоді буде для України принаймні бачитися новий шлях”, – наголосила Ірина. Це побачать не лише люди, які працюють з певними інструментами на кшталт карт, рун або іншими. Це зможе побачити й звичайна людина також.

Ірина також розповіла, що відбувається на Росії. За її словами, у медійному просторі часто почав з’являтися нинішній секретар Ради безпеки РФ, екскерівник ФСБ Микола Патрушев. Він виконує роль чийогось помічника, оскільки “король”, тобто Путін помер, а наступника ще немає. Тому Патрушев “сам себе коронував і керує”. Однак це триватиме недовго, близько п’яти тижнів.

Тарологиня розповіла, чи змусять Україну поступитися територіями задля завершення війни. Вона наголосила, що на президента України Володимира Зеленського уже починають тиснути, ставлячи ультиматуми. Проте навіть, якщо Україну “дотиснуть” і вона погодиться, це не означатиме кінець боротьби за свої землі. Врешті, Україна доб’ється отримання того самого документа про возз’єднання земель.

Читайте також  В Україні руйнують інститут шлюбу: експерти за круглим столом обговорили збереження християнських цінностей (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело