Тато загинув, немовля бореться за життя: трагедія на Волині вразила Україну

У поліції не виключають, що сім’я могла отруїтись грибами або сурогатним алкоголем

 

У Волинській області поліція встановлює обставини смерті 45-річного чоловіка та госпіталізації його дружини з семимісячним немовлям.

Як повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Волинській області, учора, 11 листопада, в селі Яромель Ківерцівського району в будинку за місцем проживання односельці виявили непритомним подружжя місцевих жителів. Разом з малолітньою дитиною їх госпіталізували.

За даними поліції, того ж дня чоловік помер у лікарні. З метою остаточного встановлення причин смерті його тіло направили на проведення судово-медичної експертизи. За фактом смерті людини відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією «нещасний випадок».

У поліції не виключають, що сім’я могла отруїтись грибами або сурогатним алкоголем. Проводиться досудове розслідування, встановлюються всі обставини трагедії. Як повідомив директор з інформаційно-аналітичної роботи КП «Луцька міська клінічна лікарня» Андрій Смольянінов, чоловік і жінка, які вчора були доставлені до лікарні, отруєні невідомою речовиною.

 

Читайте також  Вчені довели, що перегляд дитиною телевізора протягом 2 годин, дорівнює втраті навчання 4 місяців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -