Головна таємниця країни розкрита! Тіна Кароль приголомшила зізнанням про Дана Балана. “Дивишся і відчуваєш себе маленькою…”

Українська співачка Тіна Кароль після чуттєвого виступу з Даном Баланом спровокувала чутки про роман. У мережі тисячі прихильників переглядають їхній перформанс на шоу “Танці з зірками 2019” та переконані: між артистами виникли романтичні стосунки. Ці чутки вирішила спростувати Тіна Кароль.

Як відомо, Дан Балан написав чуттєву пісню “Домой” спеціально для дуету з Тіною Кароль. У програмі “Світське життя” співачка зазначила, що поки рано говорити, чи це залицяння, чи просто колаборація двох творчих людей. Водночас Тіна не приховує, що в захваті від таланту Дана Балана.

“Поки що рано казати, що означає ця пісня: залицяння чи просто колаборація талановитих людей. Дан Балан – талановитий композитор, співак, артист… Поки що чогось більшого, аніж квіти, проєкт “Голос країни” та мої гарбузи, не було. Подивимося!” – поділилась Тіна Кароль.

Водночас під час прямого ефіру “Танці з зірками 2019” артистка ніяковіла і забувала слова, коли поряд з нею стояв Дан Балан. Та і при виконанні дуетної пісні Тіна Кароль романтично усміхалась від уваги артиста.

Безумовно, він височезний красень, на якого дивишся і відчуваєш себе маленькою, що непогано для кожної дівчини. Чи соромлюся – я не знаю! – додала вона.

Читайте також  Велосипед для президента: в Естонії Зеленському подарували двоколісний транспортний засіб

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -