Володимир Кличко не побачив проблеми в тому, що його майбутній суперник раніше тренувався в його таборі

Відомий боксер Володимир Кличко заявив, що не переживає з приводу того, що його майбутній суперник Ентоні Джошуа колись з ним тренувався.

“Я думаю, що Ентоні навчився багато чому. Він пристосував досвід мого табору до своєї підготовки, але мене не турбує те, що Джошуа був моїм спаринг-партнером”, – наводить слова Кличка BoxingScene.

Також Кличко заявив, що не варто недооцінювати Джошуа через малу кількості поєдинків (18). У цьому контексті українець привів у приклад Майка Тайсона, якому вдалося стати чемпіоном світу в 20 років.

Раніше стало відомо, що Кличко проведе свій наступний бій проти Ентоні Джошуа.Поєдинок відбудеться у Лондоні на стадіоні Уемблі 29 квітня 2017 року.

Про дату бою було оголошено відразу після перемоги Джошуа над американцем Еріком Моліною в Манчестері. Джошуа переміг нокаутом у третьому раунді.

На кону поєдинку буде два пояса за версією IBF і WBA. Перед цим Всесвітня боксерська асоціація (WBA) схвалила проведення поєдинку між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа за пояс “суперчемпіона” за своєю версією в суперважкій вазі.

Джерело – nv.ua

Читайте також  Група крові розкаже про ідеальний вид спорту

Шукайте деталі в групі Facebook