Зеленський буде змушений розпустити Верховну Раду: названа доленосна дата

Навесні 2020 року президентові України Володимиру Зеленському швидше за все доведеться розпускати Верховну Раду

Як передає Politeka.net, таку заяву в інтерв’ю Юрію Романенко зробив політичний аналітик Олександр Кочетков. (Щоб подивитися відео доскрольте сторінку до кінця)

Експерт назвав нинішню верхівку влади «урядом кричущих дилетантів».

Крім того, він вважає що посилення конфлікту всередині українського уряду і невдалі спроби вирішити проблеми приведуть до того, що Володимир Зеленсій буде змушений розпустити Верховну Раду.

Аналітик порівняв нинішню ситуацію з 2007 роком, коли президент Віктор Ющенко і уряд прем’єр-міністра Юлії Тимошенко не змогли налагодити ефективну співпрацю, через що Верховна Рада була розпущена. Однак, на його думку, у Зеленського ситуація значно гірша, оскільки в Україні відразу три проблеми: вплив олігархів, непрофесіоналізм команди і нездатність протидіяти зовнішнім ворогам.

Також він зазначив, що поки президенту не вдалося поліпшити ситуацію в країні і підкреслив, що йому потрібно помінятися і поставити на перший план не думка людей про себе, а Україну.

«Зеленський не поміняв цієї тенденції – наша спіраль йде вниз, а не вгору», – сказав він.

За його словами, в новому парламенті з’являються чіткі риси порушень регламенту. «Слуги народу» обіцяли людям швидко працювати, але темп прийняття законів помітно сповільнився. А до якості законопроектів тим більше багато питань.

«Часу немає, немає зовсім. Треба працювати якісно і швидко. Мої знайомі, які голосували за Зеленського і «Слугу народу» мають дуже високі очікування і вони хочуть, щоб це було реалізовано швидко. Партії не можна нічого затягувати і працювати в старій парадигмі», – каже Клочок.

Однак, варто зазначити, що нова Верховна Рада не має схильності ставити на порядок денний занадто багато законопроектів, зазначив експерт. Виносять стільки, скільки проголосують і це вже добре, це усуває певні маніпуляції з боку спікера.

Читайте також  Українцям змінили умови виплат і доставки пенсій

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -